četvrtak, 20. februar 2020.

Kruševac
četvrtak
Mogući pljuskovi.
Mogući pljuskovi.
5°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 90%
Brzina vetra: 6 m/s SZ
 

Ugovor o javno – privatnom partnerstvu za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje preostalog dela javne rasvete

Ugovor o javno – privatnom partnerstvu za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje preostalog dela javne rasvete

Ugovor o javno – privatnom partnerstvu za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje preostalog dela javne rasvete u Kruševcu u narednih 15 godina, potpisali su gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović i izvođač radova –  predstavnik beogradske firme KIP LAJT d.o.o. Podizvođač je takođe beogradska firma MEP INŽENJERING d.o.o. Vrednost projekta je preko 4 miliona 700 hiljada evra. 

Na gradskom području biće zamenjeno 6 hiljada 153 svetiljki u okviru projekta javno privatnog partnerstva. Firma odabrana kao najpovoljni ponuđač KIP Lajt D.O.O. kao javni partner ima obavezu da zameni svetiljke, rekonstruiše celokupnu mrežu i održava je narednih 15 godina.

Ugovor o javno privatnom partnerstvu za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje preostalog dela javne rasvete u Kruševcu u Gradskoj upravi potpisali gradonačelnica Jasmina Palurović i predstavnik firme KIP lajt.

Grad Kruševac već ima iskustva sa zamenom led sijalica na seoskom podričju, a benefiti led osvetljenja su finasijske i ekološke prirode naglasila je gradonačelnica Jasmina Palurović

Vrednost projekta koji traje 15 godina je 4 miliona 779 hiljada 491 evro. Nosilac posla je beogradska firma KIP LAJT doo a podizvođač firma MEB inženjering doo iz Beograda. Radovi na zameni led svetiljki počeće u gradskom jezgru do kraja nedelja.

Podsećamo, posle završetka pravno administrativne procedure, Skupština grada je u septembru usvojila Odluku o izvođaču radova.

Povezano