ponedeljak, 24. februar 2020.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
1°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 96%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Gradski odbor SNS: Ponosni na postignute rezultate, isključivo rade u interesu naroda

Gradski odbor SNS: Ponosni na postignute rezultate, isključivo rade u interesu naroda

Za sedam godina vlasti Srpske napredne stranke u Kruševcu urađeni su kilometri asfalta, izgrađene i rekonstruisane vodovodne, kanalizacione, toplovodne i elektro mreže. Otvoreni su novi pogoni, nove fabrike, nova radna mesta, navedeno je na konferenciji za novinare u prostorijama ove stranke.

Ponosni, na postignute rezultate, naprednjaci ističu, da isključivo rade u interesu naroda. Stvaranjem dobre poslovne klime omogućen je dolazak investitora.

Radi se projekat za rekonstrukciju Opšte bolnice u Kruševcu, kompletno se sređuje Kosovska ulica. Cilj je da se u stalnoj komunikaciji sa sugrađanima , prepoznaju njihove potrebe, omoguće bolji uslovi života svima,  mladima obezbedi nesmetano školovanje i visoko obrazovanje, a nakon toga i zaposlenje.

Otvranjem prvog fakulteta u Kruševcu je prvi korak, dualno obrazovanje na nivou Rasinskog okruga beleži stalni rast kako po broju učenika , tako i po broju kompanija.

U poslednja tri meseca , u odnosu na prošlu godinu, uvećan je broj trećerođene dece, podaci su Fonda za populacionu politiku.

Na konferenciji, član Saveta za informisanje Nevena Đurić se osvrnula i na kako kaže, „nekolicinu samozvane opozicije“ koja  širi dezinformacije preko društvenih mreža.

Povezano