subota, 25. januar 2020.

Kruševac
subota
Bez padavina.
Bez padavina.
-3°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 69%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

„Slučaj Kolini“, prema istoimenoj knjizi, u bioskopu Kruševac

„Slučaj Kolini“, prema istoimenoj knjizi, u bioskopu Kruševac

Skandalozni triler sniman po romanu o jednom od najznačajnijih suđenja u istoriji Nemačke, iz sudnice je prešao na velika platna.U bioskopu Kruševac, od 7. do 13. novembra od 21 sat.

Advokat Kaspar Leinen suočen je sa spektakularnim slučajem koji mu je sud dodelio: brani 70-godišnjeg Italijana Frabricija Kolinija, koji je bez očiglednog razloga ubio indusijskog maga Hansa Mejera u berlinskom hotelu. Za Kaspara, ovaj slučaj ima puno veću težinu od uobičajenog jer je Fabriciova unuka Johana, koja na Fabricija gleda kao na svog oca, Kasparova je ljubav iz detinjstva. Takođe, advokat sa druge strane klupe je legendarni Ričard Matinger. Kaspar mora da otkrije zašto je, od svih ljudi, Kolini ubio uglednog čoveka poput Mejera.

Pored velikog interesovanja javnosti za ceo slučaj, Kolini je tajnovit i ne otkriva ništa o motivu. Kako Kaspar ulazi sve dublje i dublje  u slučaj, suočava se i sa svojom prošlošću, ali I nailazi na jedan od najvećih sudskih skandala u istoriji Nemačke, te otkriva istinu za koju niko ne želi da čuje…

Povezano