utorak, 20. april 2021.

Kruševac
utorak
Oblačno.
Oblačno.
6°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 95%
Brzina vetra: 1 m/s JJZ
 

Prodaja ulaznica za baraž meč Srbije i Engleske

Prodaja ulaznica za baraž meč Srbije i Engleske

Prodaja ulaznica za baraž meč mladih reprezentacija Srbije i Engleske počinje u četvrtak, 11. oktobra u 9 časova na blagajni stadiona FK Napredak. Cene ulaznica su 200 dinara za severnu i južnu tribinu, 400 dinara za istočnu i 600 dinara za zapadnu tribinu, a zapadna i istočna tribina biće numerisane. Ulaznice plaćaju sva lica uključujući i decu, kupuju se isključivo uz ličnu kartu, a jedno lice može podići do sedam ulaznica.

Susret Srbije i Engleske proglašen je mečom visokog rizika, pa će kontrole na ulazu u stadion biti rigorozne. Ulaz na stadion biće dozvoljen isključivo sa ulaznicom, a zabranjeno je unošenje flaša, kišobrana, kao i svih drugih predmeta koji bi mogli ugroziti bezbednost učesnika. Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre utakmice, pa molimo gledaoce da na stadion dođu ranije, kako bi svi na vreme mogli da se smeste i uživaju u fudbalskom spektaklu.

Podsećamo, Srbija i Engleska baraž meč za Evropsko prvenstvo igraju 16. oktobra u Kruševcu na stadionu Mladost, sa početkom od 18 časova.

www.fknapredak.rs

Povezano