ponedeljak, 17. februar 2020.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
0°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 99%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Uvođenje novih proizvodnih programa i inovacija postojećih – imperativ savremenog poslovanja Trajal korporacije

Uvođenje novih proizvodnih programa i inovacija postojećih – imperativ savremenog poslovanja Trajal korporacije

-Uvođenje novih proizvodnih programa i inovacija postojećih imperativ je savremenog načina poslovanja jer bez toga nema opstanka na tržištu – rekao je, u izjavi za Televiziju Kruševac generalni direktor Trajal korporacije povodom dobijanja priznanja „Biznis partner“ za sistem automatizovane protivgradne zaštite.

Ovaj sistem jedan je od brojnih inovativnih programa Trajala koji je, nakon prodaje fabrike auto guma, ostao bez 60 procenata nekadašnjih prihoda.

Trajal korporacija je ovih dana dobila priznanja „Biznis partner“ za sistem automatizovane protivgradne zaštite „Štit“. Ovaj sistem jedan je od brojnih inovativnih programa Trajala koji je, nakon prodaje fabrike auto guma, ostao bez 60 procenata nekadašnjih prihoda.

Među njima su: oprema za električne detonatore, postrojenja za: proizvodnju gorivne trake i za kompozitna i raketna goriva ali i bleder, jedan od osnovnih elemenata u gumarskoj proizvodnji.

Probne serije bledera, čiji je proces finalne sertifikacije u toku, prema rečima generalnog direktora Trajala Miloša Nenezića, već se koriste u Kuper tajeru, a ozbiljnija ulaganja u gumarstvo Trajal za sada ne planira s obzirom na to da je reč o investicijama koje premašuju trenutne finansijske mogućnosti korporacije.

Povezano