četvrtak, 29. septembar 2022.

Kruševac
četvrtak
Oblačno.
Oblačno.
16°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 78%
Brzina vetra: 0 m/s ISI
 

Za privrednike Šumadije i Pomoravlja u Kragujevcu održana konferencija „Poslovni skok“

Za privrednike Šumadije i Pomoravlja u Kragujevcu održana konferencija „Poslovni skok“

Privredna komora Srbije u Regionalnoj privrednoj komori Šumadije i Pomoravlja u Kragujevcu organizovala je za privrednike  i pojedince pomenutih okruga, koji žele da unaprede lične rezultate, konferenciju „Poslovni skok“.

Konferencija „Poslovni skok“ obuhvata informativne radionice kreirane sa ciljem da se podstakne poboljšanje poslovne klime u Srbiji i privrednicima obezbedi platforma za razmenu informacija i primenu novih znanja, neophodnih za unapređenje svakodnevnog poslovanja.

Predavači su bili iz oblasti Finansija IT sektora, digitalizacije, prodaje i marketinga ali i predstavnici investicionih fondova i dostupnih izvora finansiranja.

Koncept „Poslovnog skoka“ je da privredna zajednica – od preduzetnika do velikih poslovnih sistema na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou, dobije informaacije o aktuelnim pitanjima i važnije adekvatna rešenja, rekla je iz Privredne komore Srbije, Olivera Kominac.

Domaćin Konferencije bio je direktor Regionalne privredne komore Kragujevac u čijem sastavu su Šumadija i Pomoravlje, Peđa Lučić, koji je goreći o privrednom ambijentu ovih okruga na čijim teritorijama živi oko 483 hiljade stanovnika  kao najvažnije istakao smanjenje nezaposlenosti i povećanje broja privrednih subjekata u prethodnih godinu dana.

Konferencija „Poslovni skok“  koja je do sada organizovana u pet regionalnih centara, među kojima je i Kruševac, obezbeđuje jasne odgovore i ideje za rešavanje izazova svakodnevnog poslovanja od finansija, poreza, logistike, upravljanja ljudskim resursima, spoljnotrgovinskog poslovanja do analitike, na kojima su privrednici iz različitih sektora: industrije, usluga i poljoprivrede, pokazali zainteresovanost za novi krug konferencija sa novim temama.

Povezano