sreda, 29. januar 2020.

Kruševac
sreda
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
7°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 63%
Brzina vetra: 1 m/s JJI
 

Preduzetnička obuka u srednjoj školi „Milutin Milanković“ u Kruševcu

Preduzetnička obuka u srednjoj školi „Milutin Milanković“ u Kruševcu

U srednjoj školi „Milutin Milanković“ u Kruševcu, za učenike četvrtog razreda, organizovana je preduzetnička obuka. U okviru standardnog seta usluga, obuku za maturante je realizovala Agencija za Regionalni razvoj Rasinskog okruga.

Cilj preduzetničke obuke je informisanje učenika završnih razreda srednjih škola, o mogućnostima i načinima za pokretanje posla, raspoloživim izvorima finansiranja, kao i institucijama koje im mogu pružiti podršku u razvoju preduzetništva. S tim u vezi planiran je rad u grupama na pisanju poslovnog plana za konkretne poslovne ideje, istakla je iz Agencije za Regionalni razvoj Rasinskog okruga Sonja Jevremović.

-Imamo dobru saradnju sa Agencijom za Regionalni razvoj Rasinskog okruga, tako da se rado odazivamo njihovom pozivu u rado prihvatamo sve ono što na bilo koji način može da pomogne našim učenicima – rekla je ovom prilikom direktorka Škole Nadežda Milovanović

Inače, Agencija za Regionalni razvoj Rasinskog okruga, pomenutu obuku sprovodi u okviru standardnog seta usluga koje pruža besplatno.

Planirano je da se organizuju i u narednom periodu.

Povezano