ponedeljak, 25. januar 2021.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
8°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 49%
Brzina vetra: 0 m/s ZJZ
 

„Pobeda“ ponovo među Kruševljanima

„Pobeda“ ponovo među Kruševljanima

„Pobeda“ – hroničar vremena i zaštitni znak Kruševljana, posle 5 godina pauze, od danas je – ponovo u domovima Kruševljana.

Hroničar događaja u svim segmantima života na teritoriji Rasinskog okruga, a i šire, novina „Pobeda“ svakog drugog petka u mesecu ponovo će se naći na kioscima.

Prošlo je 75 godina od kada je „Pobeda“ prvi put ugledala svetlost dana. Od 16. novembra 1944. godine do 3. oktobra 2014 – te, „Pobeda“ je izlazila u kontinuitetu i od danas se  vraća u domove Кruševljana.

Na radost i zadovoljstvo svih koji poštuju i cene pisanu reč, miris novinskog papira i listanje stranica, 3 hiljade sto treći broj „Pobede“, odnosno prvo obnovljeno izdanje besplatno je podeljeno sugrađanima isatako je direktor, ove za region značajne novine, Nikola Popović.

Uz entuzijazam i profesionalnu orijentaciju uređivačkog tima i brojnih saradnika „Pobeda“ će na 24 strane beležiti sva dešavanja iz oblasti društvenog, kulturnog, obrazovnog, zdravstvenog, političkog i javnog života grada Kruševca i okoline uz blagoslov episkopa kruševačkog, doktora Davida Perovića.

Nekada smo, čitajući „Pobedu“ bili informisani o svemu što se dešava tu negde oko nas, deca su učila slova, a ostali  sugrađani razmenjivali mišljenja sa recenicom „Pobeda piše o tome, da li si procitao“, a tako će biti  sada i u buduće, navode urednici ovog  lista. Uz elektronske medije, u novinskom formatu, „Pobeda“ je još jedna u nizu servisa sugrađanima koja će po pristupačnoj ceni biti dostupna čitaocima od 7 do 77 godina. Kolektiv Radio televizije Kruševac iskreno i srdačno čestita na entuzijazmu zaposlenima u listu „POBEDA“.

Povezano