ponedeljak, 3. avgust 2020.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
25°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 54%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

BUDNI UZ KNJIGE: Noć knjige i u Kruševcu, u petak, 13. decembra

BUDNI UZ KNJIGE: Noć knjige i u Kruševcu, u petak, 13. decembra

U petak, 13. decembra, po 21. put se dešvaa Noć knjige, regionalna manifestacija koja se održava na 59 lokacija u Srbiji i okruženju. Na tom spisku je i Kruševac…

Petak trinaesti može biti i srećan dan, ako ste ljubitelji knjige. Među 29 gradova u Srbiji i regionu, gde se ova manifestacija održava, je i Kruševac. U knjižari Delfi od 17 sati do ponoći  čitaoci će biti u prilici da po povoljnim cenama kupe najnovije svetske hitove, knjige domaćih autora i one namenjene najmlađima.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen takođe 20%. Za svaku kupovinu pripremljeni su i pokloni!

Sa preko 370 objavljenih naslova tokom ove godine Laguna širi svoj izdavački dijapazon, a potvrdu dobrog uredničkog izbora potvrđuju i brojne nagrade, uključujući i onu za Izdavača godine na nedavnom Sajmu knjiga u Beogradu, kao i činjenica da su tokom godine Lagunini autori dobili najvažnije domaće i strane književne nagrade.

I ova Noć knjige donosi novitete domaće i svetske književnosti.
 
Ekskluzivno za Noć knjige Laguna objavljuje novi roman Sofi Kinsele „Božić kod kupoholičarke“, novu knjigu Lusinde Rajli „Anđeosko drvo“, kao i novelu „Poslednja prilika“ tvorca Uvea, Fredrika Bakmana. „Golmanov strah od penala“ je rani roman nobelovca Petera Handkea koji Laguna objavljuje za Noć knjige, kao i posebno izdanje regionalnog bestselera „Kainov ožiljak“ Vladimira Kecmanovića i Dejana Stojiljkovića.
 
Tu je i nova knjiga „Zagonetna potraga“ Uroša Petrovića koji je budućim čitaocima špručio:  „Na ovu knjigu sam naročito ponosan i zbog ilustracija koje je uradio Aleksandra Zolotić. Zagonetke su malo lakše nego što su čitaoci navikli, da bih ohrabrio sve.“

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

 

 

Povezano