subota, 16. januar 2021.

Kruševac
subota
Delimično oblačno.
Delimično oblačno.
-7°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 86%
Brzina vetra: 1 m/s SSZ
 

Internet portal – novi medij RTK

Internet portal – novi medij RTK

Od danas je regionalna Radio televizija Kruševac bogatija za novi medij – internet poprtal na adresi www.rtk.rs

Na dan oslobođenja Kruševca u Prvom i Drugom svetskom ratu, ali i na dan kada se prvi put oglasio, pre 42 godine, Radio Kruševac, Radio televizija Kruševac startovala je i sa novim internet portalom. Ambicija je da posetioci sajta ubuduće na adresi www.rtk.rs u svakom trenutku dođu do aktuelnih vesti, servisnih informacija, ali i atraktivno obrađenih tema vezanih za život u Gradu i Regionu – od politike i društva, preko privrede, do kulture, sporta i svakodnevnih zanimljivosti.

Posetioce, takođe, očekuje i bogata multimedija – mogućnost da prate program Radio Kruševca u realnom vremenu, ali i da pogledaju najzanimljivije emisije, priloge i reportaže TV Kruševac. Tu su i informacije i preporuke vezane za sam program Radija i Televizije.

Rubrike Šarengrad i Zabava pokušaće da specifičnim sadržajima relaksiraju posetioce na originalan način, baveći se zanimljivim i manje formalnim temama, ličnostima, pojavama – sve do medicine, tehnologije, muzike… Tu su i redovno ažurirane prognoza vremena, kursna lista… ali i aforizam i slika dana. Naravno, i konekcija sa JuTjub kanalom i Fejsbuk profilom Radio Televizije KruŠevac, koji su sada zaokruženi na jednom mestu – na novom sajtu RTK.

Portal će se redovno ažururirati i dopunjavati novim sadržajima i rubrikama. Svakako, prilagođavađe se pre svega potrebama, sugestijama i predlozima posetilaca, za koje je otvoren puni prostor za saradnju.

Povezano