četvrtak, 26. novembar 2020.

Kruševac
četvrtak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
5°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 75%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

U Kruševcu izmenjen režim saobraćaja zbog organizovanog dočeka Pravoslavne Nove godine na Trgu kosovskih junaka

U Kruševcu izmenjen režim saobraćaja zbog organizovanog dočeka Pravoslavne Nove godine na Trgu kosovskih junaka

Zbog organizovanog dočeka Pravoslavne Nove godine na Trgu kosovskih junaka, u Kruševcu će biti izmenjen režim saobraćaja.

Saobraćaj će privremeno biti obustavljen za sve vrste vozila osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza u Vidovdanskoj ulici od Trga kosovskih junaka do Takovske – od 18 časova do sutra u 7 sati. Iz pravca Trga fontana i Trga Kosovskih junaka sutra od 7 do 17 sati, moguće je odvijanje saobraćaja. Sutra od 17 časova do utorka, 14. januara u 6 sati, saobraćaj će biti obustavljen – u Vidovdanskoj od Trga kosovskih junaka do Topličine, u ulici Majke Jugovića do Kosančićeve i u Kosančićevoj ulici od zgrade Doma sindikata do ulice Majke Jugovića. U istom periodu saobraćaj će biti obustavljen i u Gazimestanskoj od Trga Kosovskih junaka do Ulice Stevana Sinđelića, u Nemanjinoj od Trga kosovskih junaka do Obilićeve, u Balkanskoj od Čolak Antine do Trga kosovskih junaka. Za vreme privremene zabrane određuje se dvosmeran režim saobraćaja u Kosančićevoj ulici od Kajmakčalanske do zgrade Doma sindikata i zabrana zaustavljanja i parkiranja sa obe strane.

Privremeno se ukida i autobusko stajalište na Trgu kosovskih junaka ispred Doma sindikata – od 18 sati do sutra u 7 sati i od 17 sati istog dana do 6 sati – 14. januara. Privremeno će biti zabranjeno zaustavljanje i parkiranje u Nemanjinoj ulici od Trga kosovskih junaka do zgrade Pošte sa obe strane i u Gazimestanskoj od Trga kosovskih junaka do ulice Stevana Sinđelića sa desne strane, sutra od 17 časova do utorka 14. januara u 6 sati.

Povezano