utorak, 26. maj 2020.

Kruševac
utorak
Mogući pljuskovi.
Mogući pljuskovi.
12°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 96%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

Doček Srpske Nove godine u centru Kruševca

Doček Srpske Nove godine u centru Kruševca

U organizaciji Kluba privrednika i kruševačke Gradske uprave, večeras je u centru Kruševca priređen doček Srpske Nove godine. Uz orkestar Aleksandra Sofronijevića, nastupaju brojni učesnici emisije „Nikad nije kasno“, a u programu učestvuje i popularni Tropiko bend.

Doček  traje do iza ponoći, a po tradiciji za ponoć je planiran vatromet. Za posetioce, Vojska Srbije spremiće kuvano vino i čaj. Logističku podršku, u organizaciji Dočeka Srpske Nove godine u Kruševcu, pružiće brojna preduzeća i institucije.

Zbog organizovanog dočeka Pravoslavne Nove godine na Trgu kosovskih junaka, u Kruševcu je izmenjen režim saobraćaja. Saobraćaj je privremeno obustavljen za sve vrste vozila osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza u Vidovdanskoj ulici od Trga kosovskih junaka do Takovske, do sutra u 7 sati.  Do sutra u 6 sati, saobraćaj je obustavljen – u Vidovdanskoj od Trga kosovskih junaka do Topličine, u ulici Majke Jugovića do Kosančićeve i u Kosančićevoj ulici od zgrade Doma sindikata do ulice Majke Jugovića. U istom periodu saobraćaj je obustavljen i u Gazimestanskoj od Trga Kosovskih junaka do Ulice Stevana Sinđelića, u Nemanjinoj od Trga kosovskih junaka do Obilićeve, u Balkanskoj od Čolak Antine do Trga kosovskih junaka. Za vreme privremene zabrane određuje se dvosmeran režim saobraćaja u Kosančićevoj ulici od Kajmakčalanske do zgrade Doma sindikata i zabrana zaustavljanja i parkiranja sa obe strane. Privremeno se ukida i autobusko stajalište na Trgu kosovskoh junaka ispred Doma sindikata do sutra u 6 časova. Privremeno će biti zabranjeno zaustavljanje i parkiranje u Nemanjinoj ulici od Trga kosovskih junaka do zgrade Pošte sa obe strane i u Gazimestanskoj od Trga kosovskih junaka do ulice Stevana Sinđelića sa desne strane, do sutra u 6 sati.

Povezano