ponedeljak, 24. februar 2020.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
2°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 90%
Brzina vetra: 1 m/s JJZ
 

U Kruševcu na Trgu kosovskih junaka Kruševljani dočekali Srpsku Novu godinu

U Kruševcu na Trgu kosovskih junaka Kruševljani dočekali Srpsku Novu godinu

U dobroj atmosferi uz odličnu zabavu i nastup brojnih muzičara, veliki broj Kruševljana sinoć je na Trgu kosovskih junaka dočekao Srpsku novu godinu. Naizmenično su nastupali učesnici i finalisti emisije „Nikad nije kasno“ u pratnji orkestra Aleksandra Ace Sofronijevića i „Tropiko bend“.

Program je trajao od 20 sati do pola sata iza ponoći, a dobrom raspoloženju doprineli su kuvano vino i čaj. Doček Srpske nove godine organizovali su Klub privrednika Kruševca i Gradska uprava uz podršku brojnih institucija, organizacija i javnih preduzeća.

Od 2015. emisija „Nikad nije kasno“ okuplja veliki broj gledalaca, ljubitelja dobre muzike, a njena zaštitna lica su Žika Jakšić i Dragana Katić:

Nezaobilazno lice ne samo ove muzičke emisije već i domaće estrade poslednjih 10 godina je Aleksandar Aca Sofronijević, inače rođeni Kraljevčanin.

 

Nisu postali zvezde u mladim godinama, ali, nikad nije kasno.

Za dobru zabavu nešto mlađe publike bio je zadužen „Tropiko bend“.

U ponoć, vatromet koji je imao zvučni ali ne i vizuelni efekat i želje sugrađana.

Doček na Trgu protekao je u veseloj atmosferi, bez incidenata, a Televizija Kruševac je brojnim reporterskim uljučenjima segmentarno prenosila odlično osmišljenu novogodišnju zabavu na otvorenom.

 

Povezano