sreda, 23. jun 2021.

Kruševac
sreda
Bez padavina.
Bez padavina.
29°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 58%
Brzina vetra: 1 m/s I
 

Fudbaleri Napretka u subotu putuju u Antaliju

Fudbaleri Napretka u subotu putuju u Antaliju

Fudbaleri Napretka u subotu putuju u Antaliju, gde će u naredne dve nedelje biti na pripremama, pred nastavak prvenstva koje počinje 15. februara. Prema rečima šefa stručnog štaba Ivana Stefanovića, put Antalije kreće 26 igrača, a ekipi će se pridružiti i pojačanje odnosno tri nova igrača Milan Vušurović, Miloš Mijić i Dušan Stević.

Pred polazak na pripreme u Antaliju, atmosfera u kruševačkom klubu je pozitivna, igrači spremni ali i sa novom energijom u vidu pojačanja, odnosno novih igrača Milana Vušurovića, Miloša Mijića i Dušana Stevića.

Uigravanje ekipe je ono što ih očekuje, kao i nekoliko mečeva sa timovima iz Azerbejdžana, Bugarske, Poljske i Rusije.

– Sa treninzima smo počeli 8.janura, ukupno ih je bilo 10 i zadovoljan sam igrom Napretkove ekipe. Ono što nas očekuje na pripremama je uigravanje tima i utakmice koje ćemo odigrati sa kvalitetnim protivnicima – istakao je šef stručnog štaba Ivan Stefanović.

Nakon povratka, 8.februara uslediće pripremna utakmica sa ekipom iz Jagodine, a prvu utakmicu u nastavku prvenstva, Fudbalski klub Napredak igraće sa Javorom iz Ivanjice, rečeno je na konferenciji za novinare u Medija centru kruševačkog kluba.

Povezano