sreda, 30. septembar 2020.

Kruševac
sreda
Oblačno.
Oblačno.
10°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 88%
Brzina vetra: 0 m/s SSI
 

Filmski hit “Sluga” sa Milošem Bikovićem u bioskopu Kruševac

Filmski hit “Sluga” sa Milošem Bikovićem u bioskopu Kruševac

Foto PROMO

Film “Sluga” sa Milošem Bikovićem postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, a u srpskim bioskopima obara rekorde.

Film „Sluga“ sa Milošem Bikovićem, koji je od početka prikazivanja izazvao ogromno interesovanje domaće publike, ovog vikenda proslaviće 50.000 gledaoca u jednom od beogradskih bioskopa, a naš glumac ovom prilikom nagradiće jubilarnog gledaoca.

Film koji obara rekorde u domaćim bioskopima, za kratko vreme postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, a pretenduje da postane i najgledaniji film svih vremena u Rusiji.

Popularni glumac Miloš Biković dočarao je mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija „Grišu“, raskalašnog klinca koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i ispecenira saobraćanu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti! Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede, a kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga.

Povezano