nedelja, 5. april 2020.

Kruševac
nedelja
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
15°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 34%
Brzina vetra: 6 m/s ISI
 

5. Kruševački polumaraton odložen za 3. maj

5. Kruševački polumaraton odložen za 3. maj

Na sastanku održanom nakon konferencije za novinare na kojoj je govoreno 5. Kruševačkom polumaratonu, predstavnici Grada i Organizatora, kao i drugih koji neposredno učestvuju u organizaciji ove manifestacije dogovoreno je da se polumaraton koji je zakazan za nedelju, 15. marta odloži za nedelju, 3.maja.

Manifestacija se odlaže zbog pandemije koronavirusa proglašene od strane Svetske zdravstvene organizacije i vanrednih mera Vlade Republike Srbije, a u cilju zaštite stanovništva.

Zdravlje i bezbednost trkača, posebno dece koja učestvuju u trci „Dečji osmeh“, kao i volontera, gledalaca i učesnika u organizaciji su na prvom mestu. Zato ćemo odgovorno i ozbiljno slediti sva uputstva nadležnih, stručnih službi i institucija kako bismo na vreme i na pravi način koordinisali sve predstojeće aktivnosti.

Iz gore navedenih razloga, a pre svega zbog bezbednosti odlažemo manifestaciju 5. Kruševački polumaraton, a organizator i Grad Kruševac nastavljaju sa radom i pripremama da se odložena trka održi, na zadovoljstvo svih trkača i zdravog načina života, u navedenom terminu.

Povezano