utorak, 27. oktobar 2020.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
7°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 98%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

U Komandi za razvoj Rasinske brigade primenjuju se sve preventivne mere

U Komandi za razvoj Rasinske brigade primenjuju se sve preventivne mere

Vojska Srbije pridržava se svih odluka Vlade Republike Srbije i nadležnog tima za borbu protiv koronavirusa. U Komandi za razvoj Rasinske brigade nema panike i primenjuju se sve preventivne mere. 

Komanda jedinice Vojske Srbije u Garnizonu Kriševac blagovremeno  je preduzela mere na sprovođenju identifikovanja i širenja virusnih oboljenja u sastavu Vojske, ističe komandant Komande za razvoj Rasinske brigade pukovnik Rade Rnjaković.

Vojska je preduzele i mere koje se tiču negrupisanja ljudi, kao i da se aktivnosti izvode na otvorenom gde god je to moguće

I ambulanta u kruševačkom Garnizonu u potunosti je spremna. Pacijenti nisu uznemireni i prate sve sugestije, povrđuje poručnik doktor u Garnizionu Kruševac Katarina Lojanica.

U kruševačkom garnizonu nema panike.

Jedinice su spremne i za pomoć građanstvu, ovih dana snabdevaju vodom deo oko Blaca, počinju i sa snabdevanjem Velikog Šiljegovca.

Centar ABHO jedna je od komandi koja ima razvijenu međunarodnu saradnju, a zbog aktuelne epidemiološke situacije planirane aktivnosti odložene su za septembar i oktobar.

Povezano