nedelja, 5. april 2020.

Kruševac
nedelja
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
15°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 34%
Brzina vetra: 6 m/s ISI
 

U Gradskoj upravi Kruševac održan sastanak Privredno – operativnog štaba

U Gradskoj upravi Kruševac održan sastanak Privredno – operativnog štaba

U Gradskoj upravi Kruševac održan je Privredno-operativni štab na kojem su privrednici Kruševca gradonačelnicu obavestili o snabdevenosti i zalihama osnovnih životnih namirnica.

Na sastanku Privredno operativnog štaba Kruševca fokus je bio na snabdevenosti trgovina osnovnim životnim namirnicama, rekla je gradonačelnica Kruševca istakavši da nema mesta panici i gomilanju namirnica.

Načelnica tržišne inspekcije Rasinskog okruga, Anica Lukić Dančetović na sastanku je podnela izveštaj o radu tržišne inspekcije i stanju u trgovinama:

Od direktorke preduzeća „Agrofinans“, nekadašnjeg „Branka Perišića“ Jasmine Radičević stižu uveravanja da ovo preduzeće ima dovoljne količine brašna i da će snabdevanje hlebom i pecivima biti redovno:

Ispred proizvođača i prerađivača mesa u Rasinskom okrugu sastanku je prisustvovao predstavnik Industrije mesa „Glidžić“ Nikola Glidžić.

-U preduzeću Arabika organizovali smo kol centar kako bi izašli u susret starijim sugrađanima koji ne treba da izlaze iz svojih kuća, kako bi ih snabdeli potrebnim namirnicama, kaže vlasnik Branislav Jovanović a snabdevenost je zadovljavajuća.

Povezano