četvrtak, 1. oktobar 2020.

Kruševac
četvrtak
Oblačno.
Oblačno.
15°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 0 m/s ISI
 

Tim Savetovališta Narcis će pružati usluge putem telefona

Tim Savetovališta Narcis će pružati usluge putem telefona

Tim Savetovališta Narcis će u narednom periodu pružati usluge putem telefona i biće proširene na sve kategorije stanovništva.

Usluge savetovanja biće proširene  Savetodavnu telefonsku podršku pružaće psiholog, socijalni radnik, fizioterapeut i strukovna medicinska sestra. Kroz psihološko-zdravstvenu -socijalnu podršku članovi tima Narcis trudiće se da naši sugrađani dobiju prave informacije  koje se tiču njihovog opšteg zdravstvenog i psihološkog stanja.

Podrška stručnog tima Savetovališta Narcis ostvarivaće se kroz telefonsko savetovanje sugrađanima kako da se ponašaju u vanrednim okolnostima, kako ne bi ugrozili svoje i tuđe zdravlje. Vandredna situacija iziskuje promenjem i smanjen kvalitet života, a Savetovalište je akcenat stavilo na sveže operisane osobe i na ljude koji veći maju neku bolest, posebno malignu  i u toku je njihovo lečenje i aktivno uzimanje terapija.

Savetovalište Narcis će svakog radnog dana pružati telefonsku pomoć i podršku sugrađanima . Broj telefona je 037/  350-6000.

Povezano