subota, 23. oktobar 2021.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 87%
Brzina vetra: 2 m/s J
 

Ana Sakić: Obožavam da se razvlačim po krevetu

Ana Sakić: Obožavam da se razvlačim po krevetu

Budući da joj posao glumice ne dozvoljava da joj svaki vikend bude slobodan, Ana kaže da nedelja može da joj bude bilo koji drugi radni, a za nju slobodan dan…

Atraktivna glumica Ana Sakić, koju ćemo uskoro gledati u nastavku serije „Pevaj, brate“ u ulozi komične starlete, priprema se ovih dana za snimanje serijala „Ravna gora“. Reditelj Radoš Bajić nemenio joj je dramatičnu ulogu žene koja emotivno proživljava sve što se oko nje događa, u previranju između dve srpske strane u ratu. Budući da joj posao glumice ne dozvoljava da joj svaki vikend bude slobodan, Ana kaže da nedelja može da joj bude bilo koji drugi radni, a za nju slobodan dan.

– Ponekad mi je žao što ne mogu da uživam u čarima vikenda, kada se svi odmaraju, ali mi zato gluma omogućava da spojim više slobodnih dana kad nemam snimanja i predstave – kaže nam Sakićeva. – Tada volim dugo da spavam, da se šetam i čitam u prirodi. Obožavam da se razvlačim po krevetu, da natenane popijem kafu ili čaj, pa polako doručkujem i tek kad sve to obavim, oblačim se i izlazim iz kuće. Ako je lepo vreme, često se dogodi da u nekoj bašti beogradskog kafića provedem sa društvom ceo dan u ćaskanju. Zimi volim da se ušuškam u kući, gledam filmove i čitam – rekla je Sakićeva. za nedeljne “Večernje novosti”.

Povezano