petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Završava se pakovanje paketa za sve penzionere kojih na teritoriji Grada Kruševca

Završava se pakovanje paketa za sve penzionere kojih na teritoriji Grada Kruševca

U centralnom magacinu Štaba za vanredne situacije Grada Kruševca završava se pakovanje paketa za sve penzinere kojih na teritoriji Grada Kruševca ima oko 31 hiljada, a koji će biti distribuirani mesnim zajednicama i uručeni.

– Pridržavajmo se svih mera koje je propisala Vlada Republike Srbije i svega što propisuje Štab za vanredne situacije, izjavila je za RTK gradonačelnik i komandant Štaba za vanredne situacije Grada Kruševca Jasmina Palurović i naglasila: – Trudimo se da našim sugrađanima maksimalno pomognemo i podsećamo da je svima besplatno dostupno sredstvo za dezinfekciju koje se nalazi na 200 punktova u Gradu Kruševcu, kao i da ovo sredstvo može da se koristi za ruke, površine i podove.

Grad Kruševac trenutno ima oko 700 volontera i preporučujemo svima koji žele da pomognu našim najmilijima, penzionerima, majkama i očevima – da budu volonteri i da im pomognu, da im donesu osnovne životne namirnice i lekove, to je u ovoj situaciji najbitnije.

Tokom dana ekipa RTK obišla je volontere u mesnim zajednicama Prvoj, Parunovac i Rasadnik, koji rade na pakovanju i distribuciji paketa.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.