nedelja, 12. jul 2020.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
19°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 88%
Brzina vetra: 0 m/s JJZ
 

Klub privrednika Kruševac maksimalno angažovan tokom vanrednog stanja

Klub privrednika Kruševac maksimalno angažovan tokom vanrednog stanja

Od momenta proglašenja pandemije izazvane virusom Korona, mnogi privredni subjekti sa teritorje Rasinskog okruga aktivno su se uklučili u pružanju pomoći Kriznom štabu i sugrađanima.

Najveće angažovanje tokom vanrednog stanja pokazali su članovi  Kluba privrednika Kruševac kako bi stanje u kojem smo se svi našli i koje nam je nepoznato, učinili podnošljivijim i u tome su bezrezervnu podršku pružili svi članova kluba, ali i oni koji to nisu, istakao je predednik Kluba privrednika Kruševac Boban Gašić.

Osim organizovanja nabavke namirnica i proizvoda za pakete za pomoć najstarijim sugrađanima, nabavaljali smo i ono što je u tom trenutku bilo preko potrebno – maske, rukavice, zaštitna oprema, a organizovali smo i nabavku medicinske opreme za potrebe pacijenata obolelih od Kovida 19, koji su smešteni na odeljenjima Kruševačke bolnice, ali i u Hali sportova, odnosno privremenoj Kovid bolnici, dodao je Gašić.

-Već od danas krećemo sa novom akcijom, a u pitanju je priprema drugog kruga pakovanja i distribucije paketa pomoći za određene kategorije naših sugrađana, najavio je predsednik Kluba privrednika Kruševac Boban Gašić.

Povezano