sreda, 5. avgust 2020.

Kruševac
sreda
Moguća grmljavina.
Moguća grmljavina.
23°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 71%
Brzina vetra: 4 m/s ZSZ
 

„Izaberi svoju avanturu – vidi Srbiju“ uz turističke vaučere već pet godina

„Izaberi svoju avanturu – vidi Srbiju“ uz turističke vaučere već pet godina

Pod sloganom „Izaberi svoju avanturu-vidi Srbiju“ Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije uskoro počinje sa podelom još  400 hiljada vaučera za odmor u Srbiji za 2020. godinu. Podsećamo da je tokom januara i februara već podeljeno rekordnih 160.000 vaučera.

Već pet godina sprovodi se akcija podele turističkih vaučera, čiji je cilja promocija domaćeg turizma i mogućnost da na odmor odu i ona lica koja to u ranije periodu nisu mogla sebi da priušte. Preuzimanjem besplatnih vaučera za smeštaj u Srbiji dobijate mogućnost da, veoma povoljno, obezbedite za sebe trenutke aktivnog odmora  ili kratak predah u brzom ritmu radne svakodnevice, istakla je gostujući u Jutarnjem programu direktorka TO Grada Kruševca, Suzana Milosavljević

Mogućnost dobijanja vaučera imaju:  korisnici prava na penziju; nezaposlena lica, kao i korisnici posebne novčane naknade i privremene naknade, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica,  korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica,  ratni vojni invalidi i civilni invalidi rata; korisnici prava na naknadu na porodičnu invalidninu po palom borcu; nosioci aktivnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, ali i studenti i radno angažovana lica čija mesečna primanja u neto iznosu ne prelaze 70 hiljada dinara.Vaučer se može iskoristiti zaključno sa 20. 11. 2020. godine, a potencijalni korisnici su u obavezi da na šalterima JP „Pošta Srbije“ podnesu prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana.Resorno Ministasrvo ove godine podeliće rekordnih 560 hiljada vaučera. Sve informacije , kao i prijava mogu se naći na sajtu Ministarstva, a brojevi  TO Grada Kruševca su 445-180 i 44 11 33.

Povezano