ponedeljak, 8. mart 2021.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
4°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 52%
Brzina vetra: 2 m/s JJI
 

FK Trajal predstavio novog trenera i igračko pojačanje

FK Trajal predstavio novog trenera i igračko pojačanje

Na konferenciji za novinare predstavljeni su novi šef stručnog štaba FK Trajal Goran Lazarević i Predrag Pavlović, koji predstavlja značajno igračko pojačanje.

Sportski direktor Kluba Milan Gašić rekao je da nije bilo teško dogovoriti se sa Goranom Lazarevićem da se vrati u Klub u kome je već ostvario dobre rezltate, pa se nada uspešnom nastavku saradnje. Rekao je i kako mu je drago što je Predrag Pavlović odlučio da igračku karijeru završi u svom gradu, dodajući kako Trajal godinama teži da u klubu ima što više igrača upravo iz Kruševca.

Goran Lazarević, koji je sa uspehom vodio tim u sezoni 2018/19. godine, rekao je da se vratio u klub gde mu je bilo dobro, koji želi da napreduje i teži višim ciljevima. Novi šef stručnog štaba je rekao da su pred Trajalom još veći izazovi, s obzirom da je Liga proširena i da će je u novoj sezoni napustiti veći broj ekipa.

Predrag Pavlović je rekao da mu je zadovoljstvo što se posle 10 godina vraća u Kruševac i da smatra važnim što se u Trajalu mladim fudbalerima pruža šansa da se, uz podršku starijih kolega, stasaju u kvalitetne igrače.

Predviđeno je da prvenstvo Prve lige počne 15. avgusta, kada Trajal gostuje Zemunu, dok bi u Kruševcu trebao da nedelju dana kasnije dočeka ekipu Loznice.

Povezano