nedelja, 27. septembar 2020.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
11°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 87%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

FK Napredak pred gostovanje Javoru

FK Napredak pred gostovanje Javoru

FK Napredak je novo prvenstvo otvorio porazom u Kruševcu od Partizana, ali je ekipa delovala disciplinovano i odgovorno u ofanzivi, znala je da zapreti i pokazala je potencijal za koji svi veruju da će kako sezona bude odmicala sve više dolaziti do izražaja.

Utakmicu je obeležila i teška povreda golmana Mladena Živkovića, koja je “naterala” rukovodstvo Napretka da ekspresno pronadje naslednika. Izbor je pao na Miloša Ostojića, koji je došao u Krusevac posle isteka ugovora sa Spartakom.

Prvenstvo se nastavlja već sutra, kada Napredak gostuje u Ivanjici Javor Matisu, koji je u prvom kolu poražen u Lučanima od Mladosti.

Šef stručnog štaba Dragan Ivanović kaže da je protivnik ekipa koja nije promenila puno igrače i prednost joj je u uigranosti tima. Asistent trenera Trivo Ilić kaže da je problem u pripremnom periodu bio u tome što nisu svi novi igrači počeli istovremeno sa pripremama, ali da se formatiranje tima završava, što je vidljivo na terenu.

Debitantski nastup u dresu Napretka Srđana Kočića obeležen je velikim golom protiv Partizana. Mladi igrač koji je došao iz Kolubare kaže da će pokušati da i u Ivanjici bude strelac.

Utakmica 2. kola Super lige Srbije između Javor Matisa i Napretka igra se na stadionu kraj Moravice sutra od 19 sati.

Povezano