subota, 31. oktobar 2020.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
7°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 90%
Brzina vetra: 1 m/s IJI
 

Donacija Opštoj bolnici Kruševac

Donacija Opštoj bolnici Kruševac

Državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede Boban Kostić, uz pomoć prijatelja i „Udrženja Srba“ iz Austrije obezbedio je vrednu donaciju za Opštu bolnicu Kruševac.

U dogovoru sa direktorkom Opšte bolnice Kruševac Vesnom Stević Gajić, odeljenje neurologije dobilo je 9 električnih kreveta, jednu invalidska kolica i 8 kilograma pampersa.

Vrednost ove donacije je oko 25 hiljada evra, a Kostić napominje da je ovo samo deo onog što su planirali da doniraju Kruševačkoj bolnici.

Obzirom da je državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede Boban Kostić, kako kaže pre svega Kruševljanin iz mesne zajednice Čitluk napomenuo je da je ova mesna zajednica medju prvima počela sa dezinfekcijom ulica, početkom pandemije koronavirusa, vredno su radili i trudli se da pomognu svima kojim je pomoć potrebna tokom vandrednog stanja, a ambulanta u Čitluku je dobila i ultrazvuk koji je na raspolaganju kako meštanima, tako i ostalim sugrađanima, naročito kada su u pitanju preventivni pregledi istakao je Kostić i dodao da će nastaviti da se zalaže da Mesna zajednica Čitluk i dalje napreduje.

Povezano