subota, 31. oktobar 2020.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
7°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 90%
Brzina vetra: 1 m/s IJI
 

Novoizabrani direktori već danas prisustvovali kolegijumu sa gradonačelnicom

Novoizabrani direktori već danas prisustvovali kolegijumu sa gradonačelnicom

Na 3. sednici Skupštine Kruševca odbornici su većinom glasova, između ostalog, izabrali i nekoliko vršilaca dužnosti direktora javnih preduzeća i ustanova. Novoizabrani direktori već su danas prisustvovali kolegijumu sa gradonačelnicom koji ona održava svakog ponedeljka sa direktorima javnih preduzeća.

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović svakog ponedeljka održava kolegijum sa direktorima javnih preduzeća.

Danas su prvi put na kolegijumu sa gradonačelnicom prisustvovali i novoizabrani direktori Javnog preduzeća Gradska Toplana, Dušan Gvozdenović, master inženjer mašinstva i Javnog preduzea Poslovni centar, Miloš Milošević, master ekonomista. Pored njih dvojice u petak su na Skupštini grada imenovani i vršioci dužnosti direktora Sportskog centra, Predrag Milenković, profesor fizičke kulture, Biznis inkubatora Martina Manojlović, master ekonomista  i Centra za stručno usavršavanje Nikola Džugurdić, profesor fizičke kulture i sporta.

V.d direktorkama  zdravstvene ustanove Apoteka Kruševac, Ani Čolić i Centra za socijalni rad Jovani Dunjić na skupštinskom zasedanju u petak produženi su mandati.

Inače, na kolegijumu gradonačelnice sa direktorima javnih preduzeća vrši se analiza urađenog u prethodnih sedam dana i iznosi plan i program za radove u narednih nedelju dana. Pored direktora javnih preduzeća, današnjem kolegijumu prisustvovali su i zamenik gradonačelnice Aleksandar Jovanović, predsednik Skupštine Predrag Vukiević, kao i načelnik Gradske uprave Ivan Anđelić.

Povezano