četvrtak, 28. oktobar 2021.

Kruševac
četvrtak
Bez padavina.
Bez padavina.
7°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 85%
Brzina vetra: 2 m/s J
 

Uz 50 godina Radio Kruševca: Prijem kod gradonačelnice Jasmine Palurović

Uz 50 godina Radio Kruševca: Prijem kod gradonačelnice Jasmine Palurović

Povodom obeležavanja pola veka rada i postojanja Radio Kruševca, gradonačelnica Jasmina Plaurović priredila je prijem za vlasnika, direktora i zaposlene u ovoj medijskoj kući.

Regionalni Radio Kruševac 14. Oktobra na dan oslobođenja grada proslavlja značajan jubilej 5 decenija rada i postojanja. Iako je Radio kao medij suočen sa izazovima savremenog doba, kome su izloženi i štampani mediji uspeo je da sačuva dobru reputaciji i opravda cilj – da bude i ostane pravovremeni javni servis svih građana, sa tačnim, konciznim informacijama sa frekfencije 93, 2 megaherca, istakao je Radoica Milosavljavić, vlasnik Regionalne Televizije Kruševac u čijem sastavu radi Radio Kruševac, vremešni hroničar dešavanja u Rasinskom okrugu. U narednom periodu trudićemo da budemo još bolji, a naš budući rad odvijaće se u tri segmenta, osavremenjavanje tehnike, prelazak na novu lokaciju, gde će i radni uslovi biti u skladu sa vremenom u kojem živimo, kao i podmlađivanje kadra, stvaranje novi novinarskih prepoznatljivih imena i lica, dodao je Milosavljević.

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović čestitala je jubilej svim zaposlenima u ovoj medijskoj kući, sa željom da se obostrana saradnja nastavi na nivou na kome se odvija i danas,

Prijemu kod gradonačlenice prisustvovali su direktor Regionalne Radio Televizije Kruševac Đorđe Kovačević, novinar i voditelj Lidija Jakovljević i muzički urednik Branislav Stojanović. Inače , stalnu postavku zaposlenih na Radiju čine i novinar voditelj Gordana Stanisavljević, organizator programa Zorica Vlajić i muzički urednik Ivan Beader.

Podsećamo, da se program Radio Kruševca strimuje  preko interneta, a  za  slušaoce u centralnoj i jugozapadnoj Srbiji emituje se preko predajničkog sisitema sa Goča, na frekvenciji 93.2 MHz.

Povezano