subota, 31. oktobar 2020.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
7°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 90%
Brzina vetra: 1 m/s IJI
 

FK Napredak predstavio novog trenera, Gorana Stevanovića

FK Napredak predstavio novog trenera, Gorana Stevanovića

Pred subotnju prvenstvenu utakmicu sa Radničkim iz Niša, koja će biti odigrana u Kruševcu, predstavljen je novi šef stručnog štaba Napretka Goran Stevanović.

Goran Stevanović preuzeo je na trenerskoj poziciji ekipu koja je u nezavidnoj situaciji. Napredak je trenutno pretposlednji na tabeli i na novom šefu struke je da ekipu „vrati u život“ i pre svega je ove sezone zadrži u eliti.

Iskustva mu ne nedostaje – svojevremeno je bio igrač Partizana, za koji je odigrao 8 sezona pre odlaska u inostranstvo, a pozvan je i u reprezentaciju Jugoslavije. Kao trener vodio je Čukarički, Železnik, Partizan, radio je u Grčkoj i Kini, bio pomoćnik u reprezentaciji Srbije i Crne Gore, a zatim samostalno selektirao najbolju reprezentaciju Gane.

U Napredak je, kaže, došao da, iskustvom i znanjem, pomogne mladim igračima.

Posle tzv. reprezentativne pauze, Napredak očekuje „srpski el klasiko“ – utakmica protiv sedmoplasiranog Radničkog iz Niša, koja se igra u Kruševcu, u subotu od 16 sati. Stevanović kaže da je dočekuje „sa puno nade i optimizma“.

Stevanović je na današnjoj promociji predstavio i svoje pomoćnike u stručnom štabu, Sašu Mićovića, Duška Ljubičića i Miodraga Miletića.

 

Povezano