petak, 21. jun 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

OPUŠTENO – Gosti Goran Stevanović i Sanja Milutinović: Kako vratiti Napredak na put uspeha

OPUŠTENO – Gosti Goran Stevanović i Sanja Milutinović: Kako vratiti Napredak na put uspeha

Gosti emisije OPUŠTENO Televizije Kruševac ovog petka, 23. oktobra, su novi šef stručnog štaba FK Napredak Goran Stevanović i sportska novinarka Sanja Milutinović, odnedavno PR Napretka.

U drugom delu emisije biće reči o bezbednosti dece na internetu, rizicima korišćenja digitalnih tehnologija i vršnjačkom nasilju na internetu koje je u porastu. Nacionalni kontakt centar za bezbednost dece na internetu tokom proetkele čtiri  godine imao je 18.000 poziva, koji su se odnosili na vredjanje putem interneta, pretnje, kontaktiranje dece od nepoznatih osoba, neprimerene fotografije, ali i teška krivična dela poput pedofilije, dečije pornografije ili vršnjačkog nasilja. Procesuirano je preko 200 slučajeva težih krivičnih dela… Gost emisije biće Davor Jovanović iz Udruženja Moj genijalac, tragom interaktivne radionice na ovu temu, organozvanu juče u Kruševcu

Osvrnućemo se i na jubilej Radio Kruševca – pola veka u etru i novu knjigu Ljiljane Habjanović Đurović „To je ljubav slepa sila“.

U vreme korone, govorimo o tome kako razlikovati simptome prehlade ili gripa i kororavirusa, ali i da li će mutacije virusa Kovid-19 učiniti da on bude opasniji.

Emisija OPUŠTENO na TV Kruševac počinje u 20.35, a repriza je u nedelju u 14.10.

Povezano