petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Građani već šalju račune za „Uzmi račun i pobedi“, kada će biti izvlačenje

Građani već šalju račune za „Uzmi račun i pobedi“, kada će biti izvlačenje

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da su građani Srbije do sada poslali 140.000 koverata za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi 2020“ i najavio da će prvo izvlačenje biti 21. novembra.

Na konferenciji za mediji povodom predstavljanja pravila igre, Mali je istakao da je zadovoljan odzivom građana i dodao da su građani na osnovu koverata koje su poslali zapravo poslali milion i po računa.

Podsetio je da je u jednoj koverti potrebno spakovati 10 fiskalnih računa ili slipova, čija pojedinačna vrednost nije manja od 100 dinara.

Mali je naveo da će prvo izvlačenje biti 21. novembra i dodao da će biti nekoliko krugova izvlačenja.

Naveo je da su nagrade 12 stanova u Beogradu, 60 automobila, dok će devet lokalnih samouprava, čiji građani pošalju najviše koverata po glavi stanovnika, podeliti 180.000 evra.

Ministar je pozvao građane da učestvuju u nagradnoj igri i naglasio da je cilj nagradne igre da se podigne svest građana o uzimanju fiskalnog računa prilikom svake kupovine.

Dodao je da se na taj način jača finansijska pozicija države i da se od tog novca grade bolnice, vrtići, škole, putevi, ali i da se koristi u borbi protiv virusa korona.

Izrazio je nadu da će uzimanje računa postati navika i kontinuirana aktivnost i nakon nagradne igre.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.