nedelja, 17. januar 2021.

Kruševac
nedelja
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
-4°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 78%
Brzina vetra: 1 m/s ZSZ
 

Kompanija Kromberg i Šubert do kraja godine zaposliće još 100 radnika, a 2021. još oko 700

Kompanija Kromberg i  Šubert do kraja godine zaposliće još 100 radnika, a 2021. još oko 700

Kompanija Kromberg i Šubert osim postojeće proizvodnje i 1.300 zaposlenih, radi na proširenju proizvodnog programa, do kraja godine zaposliće još 100 radnika, a 2021. još oko 700. 

Kompanija je u procesu integracije novog projekta koji se tiče proizvodnje kablova za Porše, kao i realizaciju zamenskog projekta što znači da će sadašnja proizvodnja kablova za Škodu Fabiu biti preusmerena na proizvodnju za novu seriju ovog automobila koji ima platformu Golfovog automobila Polo.

Dan otvorenih vrata za predstavnke Rasinskog upravnog okruga i grada Kruševca organozovan je sa ciljem upoznavanja procesa proizvodnje, predstavljanje planova i proširenja prijema radnika na područja čitavog Rasinskog okruga.

Realizacija novih projekata predstavlja sigurnost za narednih 9 godina. Gradonačelnica Jasmina Palurović naglasila je značaj upoznavanja sa radom i funkcionisanjem Kompanije Kromberg i Šubert.

Ova kompanija proširila je, za potrebe zapošljavanja, linije prevoza radnika na opštine Varvrin i Ćićevac, a radi se ka Trsteniku i Aleksandrovcu.

Na sastanku u okviru Dana otvorenih u Krombergu su istakli odličnu saradnju sa Privrednom komorom Srbije, Regionalnom privrednom komorom Rasinskog okruga.

Povezano