nedelja, 17. januar 2021.

Kruševac
nedelja
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
-5°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 87%
Brzina vetra: 1 m/s ZSZ
 

Luka Petrović, član Predsedništva SNS, o pretnjama Vučiću: DOKLE VIŠE?

Luka Petrović, član Predsedništva SNS, o pretnjama Vučiću: DOKLE VIŠE?

Dokle više? Dokle više pretnje i satanizacija porodice Vučić? Dokle više pretnje i pozivi na ubistvo toj divnoj deci kakvi su Danilo, Milica i mali Vukan? Dokle će više Đilasovi saradnici i sledbenici da prete predsedniku Vučiću i njegovoj porodici, poručio je Luka Petrović, član Predsedništva SNS povodom pretnji porodici predsedniku Aleksandru Vučiću.

– Gde su sad svi iz opozicije i tajkunskih medija da osude ovakve najstrašnije pretnje i pozive na ubistvo? Je l’ to jedino što Đilas i njegovi saradnici nude našem narodu? Je l’ jedina njihova politika, politika pretnje, mržnje, progona i poziva na ubistvo svakom onome ko misli drugacije od njih i ko im se suprotstavi? Jel to poruka svima nama šta bi nam se desilo kada bi kojim slučajem ponovo uspeli da se dočepaju vlasti – upitao je Petrović, a zatim nastavio:

– Morate jednom da shvatite, svakim danom narod vas sve više neće i ne želi. Sve što ste radili i uradili bilo je na štetu naše zemlje i našeg naroda. Sve što ste mogli da opljačkate i uništite to ste uradili. Sve što ste upropastili taj isti čovek Aleksandar Vučić, kome svakodnevno pretite ubistvom, je za ovih osam godina je odgovornom politikom i mukotrpnim radom popravljao i ispravljao. Zato mu narod beskrajno veruje. Zato što za razliku od vas koji politiku i našu zemlju doživljavate kao sredstvo za vaše bogaćenje i otimanje on živi za našu zemlju i nas narod. Zato ćemo nastaviti jos jače da se borimo protiv kriminala, korupcije, protiv takvih kao što ste vi. Borićemo se za pristojnu i modernu Srbiju i pobedićemo!

FOTO: SNS

Povezano