subota, 23. oktobar 2021.

Kruševac
subota
Oblačno.
Oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 95%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Večeras u Parcanu, ranjeni otac i sin

Večeras u Parcanu, ranjeni otac i sin

Kako RTK saznaje iz pouzdanih izvora, večeras, oko 19.30 u varvarinskom selu Parcane u pucnjavi, najverovatnije iz lovačke puške, ranjeni su otac i sin, sa inicijalima G.K. (53) i D. K. (28).

Prema prvim informacijama, na njih je, iz sada nepoznatih razloga, pucala jos uvek neindetifikovana osoba i to u trenutku kada su ranjeni otac i sin bili u dvorištu svoje vikendice, koja se nalazi van sela i u kojoj nisu stalno nastanjeni.

Povredjeni su u svesnom stanju prebačeni u Opstu bolnicu Kruševac. Kako nam je rekla direktorka kruševačke Bolnice, Dr Vesna Stevic Gajić, obojica su primljeni sa teškim povredama. Posle opservacije na hirurškom odeljenju, D.G., koji je pogodjen u glavu, biće transportovan u KC Niš, a očekuje se i da njegov otac G.K., koji je pogodjen u grudi, posle stabilizacije ma kruševackoj hirurgiji, takodje tokom noći ili jutra bude prebačen na dalje lečenje u KC Niš.

Iako su se obojici zrna zadržala u telu, oni su za sada stabilno i trenutno nisu životno ugrozeni.

Pripadnici kriminalističke policije PU Kruševac i nadležno tuzilaštvo intezivno rade na otkrivanju počinioca, kao i na utvrdjivanju činjenica koje treba da ukažu na okolnosti pod kojima je doslo do ovog dogadjaja.

 

Povezano