utorak, 19. januar 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
2°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 50%
Brzina vetra: 1 m/s IJI
 

U Regionalnoj privrednoj komori Kruševac održan tradicionalni Božićni privredni doručak

U Regionalnoj privrednoj komori Kruševac održan tradicionalni Božićni privredni doručak

U Regionalnoj privrednoj komoriu Kruševac održan je tradicionalni Božićni privredni doručak. Za doprinos i ostvarene rezultate u prošloj godini uručeno je više povelja i zlatnika. Ovom prilikom uručeno su i godišnje nagrade Privredne komore Srbije.

Na tradicionalnom Božićnim privrednom doručku Regionalna privredna komora Kruševac uručila je nagradu za menadžera godine ministarki privrede Anđelki Atanasković.

Na osnovu doprinosa privredi i ostvarenim rezultatima za Regionalna privredna komora Kruševac uručila je nekoliko povelja i zlatnika.

Nagradu za doprinos razvoju lokalne zajednice dobilo je Javno komunalno preduzeće kruševac, za doprinos razvoju privatnog preduzetništva nagrađena je Kompanija Sparou doo Varvarin. Nagrada za kvalitet proizvoda otišla je u preduzeće Tehnometal doo iz Dašnice, a za razvoj turizma Vinskoj kući Spasić iz sela Tržac, a za izvoznika godine Regionalna privredna komora Kruševac nagradila je Kompaniju Amfenol Automativ Tehnolodži doo Trstenik.

Na Božićnom privrednom doručku uručene su i godišnje nagrade Privredne komore Srbije u nekoliko kategorija. Predsednik Skupštine Privredne komore Srbije Miloš Nenezić uručio je jubilarnu nagradu Hotelu Junior za 30 godina uspešnog rada, nagradu za poslovni rezultat preduzeću Flori doo i nagradu za poslovnog lidera Bobanu Gašiću, vlasniku i direktoru kompanije BG Produkt.

Božićnom privredenom doručku prisustvovali su i gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović, predsednik Skupštine Kruševca Predrag Vukićević, načelnik Rasinskog okruga Branislav Vesić i u ime vladike Kruševačke eparhije dr Davida Perovića, protojerej-stavrofor Dragi Veškovac.

Povezano