nedelja, 17. januar 2021.

Kruševac
nedelja
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
-4°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 78%
Brzina vetra: 1 m/s ZSZ
 

Direktor BIA Bratislav Gašić poklonio paketiće i vaučere za novogodišnje i božićne praznike deci i unucima ratnih vojnih veterana

Direktor BIA Bratislav Gašić poklonio paketiće i vaučere za novogodišnje i božićne praznike deci i unucima ratnih vojnih veterana

Deci i unucima ratnih vojnih veterana tri Udruženja boraca sa teritorije Kruševca, direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav Gašić, iz ličnih sredstava, poklonio je paketiće i vaučere za novogodišnje i božićne praznike. Paketiće je dobilo 105 mališana.

Novogodišnji i Božićni praznici su prilika da se da se obraduju najmlađi i pokaže briga. Kruševljanin, direktor Bezbednosno informativne agencije, Bratislav Gašić svoju brigu i pažnju usmerio je na decu i unuke članova Udruženja ratnih veterana sa teritorije našeg grada. Gašić je ličnim sredstvima za 105 mališana do 10 godina starosti, obezbedio slatke poklon paketiće i vaučere u vrednosti 3000 dinara za kupovinu igračaka u DEXIKU, koji su im uručeni u Kulturnom centru Kruševac. Uručujući polone, Gašić je najmlađima čestitao praznike i poželeo bezbrižno i srećno detinjstvo.

Ratni veterani u Rasinskom okrugu, kojih je oko 12 ipo hiljada, okupljeni su u tri udruženja: Udruženje ratnih vojnih invalida, Udruženje zajedno za Rasinski okrug-veterani Kruševca i Slobodarski pokret Srbije. Zoran Radenković iz Udruženje ratnih vojnih invalida i Velimir Milošević iz SLOPOS-a zahvalili su se Bratislavu Gašiću što iskazuje poštovanje prema slobodarskoj tradiciji koju neguju udruženja, kao i za njihov status i porodice.

Poštujući epidemiološke mere, podela paketića organizovana je u Klubu KCK i Beloj sali.

Povezano