nedelja, 25. jul 2021.

Kruševac
nedelja
Delimično oblačno.
Delimično oblačno.
28°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 44%
Brzina vetra: 1 m/s IJI
 

Novi šef stručnog štaba Napretka – Milan Đuričić

Novi šef stručnog štaba Napretka – Milan Đuričić

Napredak konačno ima novog šefa stručnog štaba. Ugovor sa klubom danas je potpisao iskusni stručnjak Milan Đuričić Đumi. Ekipa Napretka već za 4 dana putuje u Tursku gde će u Antaliji provesti dve nedelje na pripremama. 

Milan Đuričić Đumi bio je trener Vojvodine, do skoro je vodio niški Radnički, a pre toga bio je asistent Savi Miloševiću u Partizanu. Đuričić je nakon potpisivanja ugovora rekao da se nikada nije plašio izazova. On je  naglasio da je pobednik model, a takmičenje kriterijum vrednosti.

U ime kluba ugovor sa Đuričićem potpisao je sportski direktor Napretka Bojan Miladinović. On je na promociji novog šefa stručnog štaba rekao da su izabrali stručnjaka sa iskustvom i bogatom karijerom.

Ekipa Napretka u petak putuje u Tursku gde će u Antaliji provesti dve nedelje na pripremama. Tamo će odigrati 5 utakmica sa ekipama iz Poljske, Rusije i Gruzije. Đuričić je naglasio da je jako kratak period do nastavka prvenstva.

Novi Napretkov šef struke sa sobom je doveo i stručni štab. Prvi pomonik će mu biti Srđan Stoičevski, kondicioni trener Vladimir Popović, a analitiku će raditi Jovan Dabić.

Danas je počeo i prelazni rok. Sporazumno su ugovore raskimuli Zeljković, Matić, Zuvić, Šaras i Leković. Napredak je jesenji deo sezone završio sa 18 bodova i na 15 mestu na tabeli.

Najelitnije domaće fudbalsko takmičenje nastavlja se 6. februara, a prvu utakmicu u prolećnom delu sezone Napredak će odigrati u Beogradu protiv Partizana.

Povezano