petak, 7. maj 2021.

Kruševac
petak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
12°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 77%
Brzina vetra: 1 m/s I
 

Poklon paketi za korisnike Centra za osobe sa invaliditetom

Poklon paketi za korisnike Centra za osobe sa invaliditetom

U susret srpskoj Novoj godini, korisnicima U susret Spskoj Novoj godini, korisnicima Centra za osobe sa invaliditetom 40 poklon paketića, uručio je Regionalni centar Poštanske štedionice Kraljevo.  40 poklon paketića, uručio je Regionalni centar Poštanske štedionice Kraljevo.

Prema rečima direktorke Centra osoba sa invaliditetom Nevene Lazarević, u Dnevnom boravku Duga trenutno boravi 25 korisnika. Trudimo se da ih uvek obradujemo, posebno kada su određeni datumi u pitanju, i da im vreme koje provode kod nas učinimo prijatnim i zanimljivim učeći ih stvarima koje će im olakšati funkcionisanje van našeg prostora, istakla je Lazarević i najavila ovom prilikom novu uslugu od ove godine „Predah smeštaj“

S obzirom da Banka poštanske štedionice kao odgovorna finansijska institucija, pored toga što pomaže i brine o svojim klijentima i  zaposlenima pruža pomoć i onima kojima je potrebna, pa je u skladu sa tim danas obišla dečije SOS selo u Kraljevu,  i kruševački Centar za osobe sa invaliditetom , gde je uručila 80, odnosno 40 poklon paketića sa slatkišima, naglasila je direktorka Regionalnog centra ove banke u Kraljevu, Marija Ranđelović.

Inače, Poštanska štedionica ove godine obeležava značajan jubilej 100 godina postojanja i poslovanja. Podela poklon paketića je samo jedna od aktivnosti koju je ova Banka organizovala kada je reč o određenoj pomoći, što će nastaviti i ubuduće. Human gest i ozarena i zadovoljna lica korisnika Centra osoba sa invaliditetom u dvorištu ustanove na otvorenom, pre svega zbog poštovanja epidemioloških mera, dali su pozitivan primer i lepu sliku pred doček srpske nove godine.

Povezano