petak, 26. februar 2021.

Kruševac
petak
Bez padavina.
Bez padavina.
4°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 87%
Brzina vetra: 1 m/s ISI
 

Ivan Milenković novi načelnik Policije u Kruševcu

Ivan Milenković novi načelnik Policije u Kruševcu

Novi načelnik Policijske uprave Kruševac, od juče je potpukovnik policije Ivan Milenković, potvrđeno je u zvaničnom Saopštenju Ministartsva unutrašnjih poslova.

Milenković je rođen u Kruševcu 1972.godine. Završio je Višu školu unutrašnjih poslova, posle čega je diplomirao na Pravnom fakultetu i ima položen pravosudni ispit.

Čitavu radni vek do sada, proveo je u Policijskoj upravi Kruševac, gde je počeo da radi 1997.godine. Tokom karijere prošao je sve faze u radu i napredovanju, od pozornika, preko inspektora i kasnije rukovodioca grupe za krvne i seksualne delikte, da bi od 2016.godine do sada obavljao dužnost načelnika odeljenja Kriminalističke policije u Policijskoj upravi Kruševac. Ivan Milenković je za iskazane rezulatate u radu više puta nagrađivan od strane ministra unutrašnjih poslova. Milenković je oženjen i otac je tri sina.

U Saopštenju se naglašava da je Milenković povodom postavljenja na mesto načelnika Policijske uprave Kruševac, u osvrtu na dosadašnji rad istakao stabilno stanje bezbednosti i dobru saradnju sa svim institucijama na području Policijske uprave Kruševac i da će se i ubuduće zalagati za očuvanje stabilne bezbednosti, zaštitu građana i imovine i jačanje poverenja građana u policiju.

Dosadašnji načelnik Policijske uprave Kruševac, Miljan Petrović, raspoređen je na novu dužnost u Policiji.

Povezano