četvrtak, 25. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Zajedničkom akcijom JKP Vodovod Kruševac i JKP Blace raščišćeno više deponija u Jankovoj klisuri

Zajedničkom akcijom JKP Vodovod Kruševac i JKP Blace raščišćeno više deponija u Jankovoj klisuri

Više divljih deponija u Jankovoj klisuri, koja su zagađivači reke Blatašnice u ovom delu toka, je rasčišćeno u koordinisanoj akciji opštine Blace i Grada Kruševca i JKP Vodovod Kruševac i JKP Blace.

Briga o životnoj sredini a naročito o vodnim resursima je obaveza i predstavlja prioritet Javnom komunalnom preduzeću Vodovod Kruševac, koje je na inicijativu gradonačelnice Kruševca Jasmine Palurović pokrenulo kampanju održavanja toka Blatašnice kroz jankovu klisuru sa Javnim komunalnim prduzećem Blace iz Blaca. O akciji iz ugla kruševačkog Vodovoda, izvršni direktor Saša Antić.

-Veoma  je važno da se na vreme odnosi komunalni i svaki drugi otpad kako se ne bi stvarale divlje deponije, rekao je direktor JKP Blace, Darko Kuzmanović.

-Naša obaveza je ne samo da apelujemo već i da pokrećemo slične akcije rekla je pomoćnica predsednika opštine Blace, Suzana Veljović.

-Sporazumom opština Brus i Blace i Grada Kruševca o izgradnji postrojenja za prečišćavanje vode reka Blatašnice i Rasine sa ciljem očuvanja akumulacije, započelo je novo poglavlje u očuvanju vode kao životnog resursa, rekao je pomoćnik gradonačelnika za ekologiju i održivi razvoj, Ivan Parezanović.

Prvog dana akcije uklonjeno je više tona komunalnog otpada u koordinisanoj akciji opštine Blace, JKP Blace i JKP Vodovod Kruševac i grada Kruševca. Kampanja će trajati konstantno a i biće uključena druga javna preduzeća u narednom periodu.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.