utorak, 20. april 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
10°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

U Zapadnoj Moravi pronađeno telo i druge žrtve saobraćajne nezgode u Mrzenici (VIDEO)

U Zapadnoj Moravi pronađeno telo i druge žrtve saobraćajne nezgode u Mrzenici (VIDEO)

FOTO RADIO TELEVIZIJA KRUŠEVAC, www.rtk.rs

U kasnim popodnevnim satima, ronioci Žandarmerije pronašli su telo T.K. (32) iz Mrzenice, druge žrtve saobraćajne nezgode koja se dogodila u noći između subote i nedelje. Prethodno su kruševačka Policija i spasilačke službe, nešto pre 12 časova, pronašli beživotno telo vozača L.S. (30) iz Stalaća, koje je izvučeno iz vozila  otkrivenog u koritu Zapadne Morave, u reonu između Mrzenice i Stalaća, na teritoriji opštine Ćićevac, neposredno uz magistralni put Kruševac-Pojate. U međuvremenu je izvučeno i samo vozilo marke BMW, nepoznate registarske tablice.

 

Tokom jučerašnjeg dana ćićevačkoj policiji je prijavljen nestanak dva mlađa lica. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja, s obzirom da prema do sada dostupnim informacijama nije bilo svedoka ni direktnih očevidaca nezgode.

Na licu mesta bili su pripadnici kruševačke Policije, nadležni tužilac, služba Hitne medicinske pomoći i vatrogasno-spasilačka jedinica iz Kruševca. Saobraćaj je na ovoj deonici bio obustavljen do 13 časova.Povezano