utorak, 20. april 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
10°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 81%
Brzina vetra: 0 m/s JZ
 

Povodom Međunarodnog dana žena, kompanija Kromberg & Schubert Srbija d.o.o. organizovala besplatne specijalističke ultarzvučne preglede dojki za svoje radnice

Povodom Međunarodnog dana žena, kompanija Kromberg & Schubert Srbija d.o.o. organizovala besplatne specijalističke ultarzvučne preglede dojki za svoje radnice

Povodom Međunarodnog dana žena, kompanija „Kromberg & Schubert Srbija d.o.o.“ u saradanji sa Domom zdravlja „Vizim“, organizovala je besplatne specijalističke ultarzvučne preglede dojki za sve zaposlene pripadnice lepšeg pola. Pregledi će se obavljati u ordinaciji kompanije Kromberg & Schubert  tokom marta i aprila meseca, a za isti se već prijavilo oko šest stotina dama .

 

 „Kromberg & Schubert se svake godine trudi da ovaj divan praznik obleži na jedinstven način kao bi se istakao položaj žena u našem društvu, ali smo ove godine rešili da odemo i korak dalje , te smo kao društveno odgovorna kompanija akcenat stavili na zdravlje naših zaposlenih koleginica “–poručuje Miloš Stojadinovic, HR menadžer kompanije.

Cilj ovog plemenitog projekta je podstaći žene da se redovno javljaju na preventivne preglede, jer rak dojke predstavlja vodeći uzrok oboljevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj populaciji širom sveta.  Preventivni pregledi su najbolji način da se bolest dijagnostikuje na vreme, a da se samim tim poveća i stepen izlečenja.

Pored vaučera za besplatne preglede, koleginice su dobile i prigodne poklone koji predstavljaju ručni rad Udruženja žena „Jasika“ iz Kruševca, a sa kojim kompanija Kromberg & Schubert već duže vreme uspešno sarađuje .

Kompanija Kromberg & Schubert trenutno zapošljava 1670 naših sugrađana, a od tog broja čak  1046 zaposlenih jesu pripanice lepšeg pola.

Povezano