utorak, 20. april 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
10°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

KRUŠEVAC: OPET VOZE NIZ STEPENICE!

KRUŠEVAC: OPET VOZE NIZ STEPENICE!

Večeras oko 20.30 kruševačka Saobraćajna policija je zatekla bahatog vozača, koji je pod dejstvom alkohola vozio putnički automobil niz stepenice, pored Doma zdravlja „Sloga Medik“, kod glavne autobuske stanice u Kruševcu.

Kako RTK saznaje, radi se o muškarcu iz okoline Kruševca, starom 70 godina, kome je izmereno da je u trenutku incidenta imao više od 1,6 promila alkohola u krvi.

Policija je ovo lice odmah privela na trežnjenje, koje može trajati do 12 sati, nakon čega će ga uz prijavu privesti sudiji Prekršajnog suda u Kruševcu.

 

 

Podsećamo da se sličan saobraćajni incident dogodio u Kruševcu u blizini glavne autobuske stanice i 30. oktobra prošle godine, kada se D.M. (44) iz okoline Kruševca nasilnički ponašao u saobraćaju, tako što je vozio niz pešačku stazu, pored stepenica na raskrsnici Brijanove i Jug Bodanove ulice. Tada je samo pravovremenom akcijom kruševačke saobraćajne policije sprečena  možda saobraćajna nezgoda sa nepredvidivim posledicama. Prilikom intervencije, utvrđeno je da je taj bahati i nesavesni vozač imao čak 2,68 promila alkohola u organizmu, o čemu smo izvestili na našem sajtu.

Povezano