četvrtak, 24. jun 2021.

Kruševac
četvrtak
Bez padavina.
Bez padavina.
35°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 32%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

Izgradnja novog stadiona Fudbalskog kluba Jedinstvo

Izgradnja novog stadiona Fudbalskog kluba Jedinstvo

Pomoćnik gradonačelnice za omladinu i sport Vladimir Petrović, obišao je radove na izgradnji novog stadiona FK Jedonstvo. Ova kapitalna investicija sportske infrastrukture doneće kvalitet života svim gradjanima Kruševca.

Saradnja Ministarstva omladine i sporta Vlade Srbije  i grada Kruševca biće krunisana objektom koji će krasiti prostor na lokaciji Stari aerodrom. Počeli su radovi na izgradnji stadiona FK Jediinstvo. O izgradnji i saradnji pomoćnik gradonačelnice za omladinu i sport Vladimir Petrović.

-Veliku ulogu u ostvarivanju ove investicije dugujemo bivšem gradonačelniku Bratislavu Gašiću, rekao je Petrović i Angažovanjem gradonačelnice Jamine Palurović, sa svojim stručinim timom, naglasio je pomoćnik Petrović, radovi su krenuli i odvijaju se u sklopu obeležavanja 650 godina grada.

U ovom delu grada, sem u školi „Jovan Jovanović Zmaj“, nije bilo prostora namenjenog za sport i rekreaciju. Izgradnjom stadiona sa pratećim objektima, pristupnim ulicama i podizanjem parka na 2 hektara, biće ovo prostor koji će, s pravom možemo reći, ulepšati budući poslovno-stambeni kompleks na starom aerodromu.

 

Povezano