ponedeljak, 26. jul 2021.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
21°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 74%
Brzina vetra: 2 m/s J
 

KRUŠEVAC: Pokušaj ubistva

KRUŠEVAC: Pokušaj ubistva

Kako RTK nezvanično saznaje iz pouzdanih izvora, sinoć oko 20.15 u Kruševcu na Istočnoj zaobilaznici, u blizini autobuskog stajališta, pronađena je ženska osoba sa ozbiljnijim povredama u predelu vrata.

Njoj je Hitna medicinska pomoć na licu mesta pružila prvu pomoć, a potom je osoba transportovana na odeljenje Hirurguje Opšte bolnice Kruševac, gde su lekari konstatovali da se radi o teškim povredama opasnim po život. Sumnja se da je ženi povreda na levoj strani vrata naneta najverovatnije nekim oštrim predmetom. Ona je posle ukazivanja nephodne pomoći tokom noći transportovana na dalje lečenje u Klinički centar Niš.

Kako saznajemo kruševačka Policija je ovu osobu identifikovala i radi se o G.P. staroj 50 godina, koja je evidentirana kao dugogodišnji zavisnik od opojnih droga.

Prema prvim nezvaničnim informacijama osnovano se sumnja da je ženu napala za sada nepoznata muška osoba. Više tužilaštvo u Kruševcu, koje vodi ovaj slučaj, delo tretira kao pokušaj ubistva.

Kruševačka kriminalistička policija intezivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do ovog nesrećnog slučaja, kao i na otkrivanju počinioca ovog krivičnog dela.

Povezano