utorak, 30. novembar 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
5°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 48%
Brzina vetra: 6 m/s Z
 

Predsednik Aleksandar Vučić u poseti Pomoravskom okrugu

Predsednik Aleksandar Vučić u poseti Pomoravskom okrugu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, danas je u ranim jutarnjim satima započeo posetu Pomoravskom okrugu obilaskom više insistucija u Opštini Despotovac.

Nakon obilaska Tehničke škole, Doma zdravlja, i manastira Manasija u Despotovcu, uputio se ka Sisevcu gde je obišao izgradnju hotela „Biogor“. Svoju dalju posetu Pomoravskom okrugu nastavio je obilsakom Opštine Rekovac.

U nastavku posete Pomoravskom okrugu predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio se ka turističkom kompleksu u Sisevcu. Ovom prilikom obišao je radove na izgradnji hotela „Biogor“ i najavio izgradnju novih puteva u dužini od nešto više od 20 kilometara. Reč je o putu od Ćurpije preko Senja do Sisevca i putu do Grze.

Predsednik Aleksandar Vučić govorio je i o budućnosti Srpske fabrike stakla u Paraćinu, i najavio buduće investicije ovoj opštini.

Predsednik opštine Paraćin, Vladimir Milićevic ocenio je ovu posetu predsednika Aleksandra Vučića kao veoma značajnu i istakao da paraćinska opština ima podršku države te da će naredni period biti period preporoda za Paraćin.

Posetu Pomoravskom okrugu, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić završio je obilaskom Doma kulture i vinarije „Lastar“ u Opštini Rekovac.

Povezano