subota, 23. oktobar 2021.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 1 m/s ZJZ
 

Infrastrukturni radovi na području Grada Kruševca

Infrastrukturni radovi na području Grada Kruševca

-Na teritotoriji Grada Kruševca infrastrukturni radovi su toku, podjednako u gradskim mesnim zajednicama i na seoskom području. Grad Kruševac za ove namene izdvojio je preko dve milijarde dinara, a za kapitalne investicije imamo podršku Republike, istakao je gostujući u Jutarnjem programu zamenik gradonačelnice Aleksandar Jovanović.

U toku su radovi Meševo-Šavrane u dužini od dva kilometra, Kobilje – Kosa – Lovci dužine četiri, i Kobilje -Veliko Golovode, dužine dva kilometra.

Preduzeće Tehnogradnja radi na asfaltiranju ulice u Velikom Grkljanu u zaseoku Lučići, Kruševac put je angažovan u selu Ljubava, gde se radi deonica dužine 800 metara od Ljubave do Kamenara i ulica u selu Modrica kod škole.U gradskom području završene su ulice  Petra Kočića, Pećka, Cerska, Vojvode Mišića, radovi su u toku u ulici Save Miloševića, gde je prethodno odrđena rekonstrukcija vodovodne mreže, a od kapitalnih investicija trenutno se radi  saobraćajnica na lokaciji Aerodrom, uz podršku  resornog ministarstva

Povezano