nedelja, 22. maj 2022.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
18°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 63%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Otvoreni bazeni ovog leta beleže odličnu posećenost – očekuje se da će raditi i početkom septembra

Otvoreni bazeni ovog leta beleže odličnu posećenost – očekuje se da će raditi i početkom septembra

Sunčano vreme sa rekordno visokim temperaturama izmamilo je ovog leta brojne Kruševljane na Otvorene bazene Sportskog centra Kruševac, koji će raditi najverovatnije i prvih dana septembra. U planu je i rekonstrukcija zatvorenih bazena, o čemu je, gostujući na našoj Televiziji, govorio zamenik direktora Sportskog centra Kruševac, Marko Đokić.

Otvoreni bazeni su ovog leta dobro posećeni, uz poštovanje propisanih mera zaštite, kaže zamenik direktora Sportskog centra Kruševac Marko Đokuć. Tome je doprineo i veliki broj sunčanih dana, pa je za mnoge Kruševljane odlazak na bazen bila logična odluka.

Na bazenima je ovog leta organizovano i više zanimljivih akcija, kao što je nedavno sportsko nadmetanje „Dođi, učestvuj, pobedi“, sve do žurki, pena partija, noćnih kupanja, akvabika. Kruševljani se navikavaju da na bazenim mogu da očekuju raznovrsne sadržaje i aktivno provedu svoje slobodno vreme, nače mu će se i ubuduće insistirati.

Prema rečima Marka Đokića, u planu je i rekonstrukcija zatvorenih bazena, što je svakako kapitalna investicija, vredna oko 400 miliona dinara.

Očekuje se da Otvoreni bazeni rade i prvih dana septembra, što će prvenstveno zavisiti od vremenske situacije. A, po svemu sudeći, ovo leto će još potrajati.

Povezano