petak, 21. februar 2020.

Kruševac
petak
Bez padavina.
Bez padavina.
-3°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 97%
Brzina vetra: 1 m/s JJZ
 

Miroslav Ilić će zabavljati Kruševljane na dočeku Nove 2013. godine

Miroslav Ilić će zabavljati Kruševljane na dočeku Nove 2013. godine

Popularni narodni pevač Miroslav Ilić najverovatnije će zabavljati Kruševljane na organizovanom dočeku Nove godine.

U Gradskoj upravi napominju za “Novosti” da su u toku pregovori sa Ilićem, kao i da se radi na obezbeđivanju sponzora koji bi trebalo da finansiraju ovu feštu.

U elektronskoj anketi na sajtu grada Kruševca, upravo Miroslav Ilić ima najviše glasova od ponuđenih zabavljača. Na pitanje: “U novogodišnjoj noći na trgu želeli biste da vidite i čujete?” 36,5 posto ispitanika se izjasnilo za Ilića, 11,8 za Bajagu i “Instruktore” a 9,9 odsto glasova dobio je Željko Joksimović. Interesantno je da bi makar ovi anketirani Kruševljani, najradije videli “nekog drugog”, budući da je ovu opciju zaokružilo najviše ispitanika – 41,9 odsto.

U Gradskoj upravi razmišljali su ranije o eventulanom dovođenju Cece i Harisa Džinovića. Opozicija je kritikovala što se četiri miliona dinara izdvaja za novogodišnji koncert, dok je gradonačelnik Bratislav Gašić izneo da su to rezervisana sredstva u budžetu ukoliko neki od troškova iskrsnu, kao i da je Kruševljanima potreban doček Nove godine jer su suviše dugo bili na margini kulturnih dešavanja.

Kruševac je ranijih godina bio domaćin Mariji Šerifović i Goci Tržan, a 2012. je dočekao uz lokalne bendove, zbog čega je trg bio poluprazan.

Izvor: Vecernje novosti online

Povezano