utorak, 30. novembar 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
4°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 55%
Brzina vetra: 7 m/s ZSZ
 

Fudbaleri Napretka u petak gostuju Voždovcu u Beogradu

Fudbaleri Napretka u petak gostuju Voždovcu u Beogradu

Posle reprezentativne pauze nastavlja se naše najelitnije fudbalsko takmičenje. Fudbaleri Napretka u petak od 17 časova igraju u Beogradu protiv ekipe Voždovca. Pred utakmicu 13. kola Super lige Napredak zauzima peto mesto dok je ekipa Voždovca na sedmoj poziciji i ima dva boda manje od Kruševljana.

Posle pauze zbog takmičenja nacionalnog tima i tri utakmice bez bodova Napredak u petak nastavlja takmičenje u Super ligi i borbu za vrh tabele. Napredak u petak od 17 časova Beogradu gostuje ekipi Voždovca. Prvi Napretkov pomoćni trener Nikola Stojanović očekuje tešku utakmica. On je na konferenciji za medije rekao da je ekipa Voždovca po tradiciji neugodan protivnik, ali da je Napredak ima kvaliteta da se iz Beograda vrati nepaoražen. Stojanović je naglasio da je posle dužeg vremena ekipa Napretka kompletna jer su se oporavila od povreda četiri prvotimca: Kerkez, Kočić, Kunić i Đuričković.

Oporavljeni fudbaler Dejan Kerkez optimista je pred put u Beograd. Ceni protivnika, ali veruje u svoje saigrače i očekuje da se Napredak vrati neporažen.

Pred utakmicu 13. kola Super lige Napredak zauzima peto mesto dok je ekipa Voždovca na sedmoj poziciji i ima dva boda manje od Kruševljana.

Povezano